Aquapark'ın İhalesi YapıldıAquapark'ın İhalesi YapıldıAquapark'ın İhales

Aquapark Projesi’nin Sakarya için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, “Yazlık Köprüsü’nden Yenikent’e doğru giden dere boyunca çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yazlık-Yenikent Çark Deresi Rekreasyon Projesi’nin 1., 2., 3. ve 4. etabı var. Projenin 4. etabında inşallah bir aquapark yapacağız. Modern bir şekilde yapılacak olan aquapark, Sakaryalı hemşelerimizin hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yeni yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün de aquapark için ihalemizi gerçekleştirdik. İhalenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Komisyonumuz inceledikten sonra ihale sonucunu açıklayacağız” diye konuştu.