Torba Yasa Başvuruları Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Su kullanım ve atık su bedelleri borçlarını da içeren, Bazı Alacakların 6552 Sayılı Kanun Kapsamında Yeniden Yapılandırılmasına Dair Genel Tebliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda, yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Aralık Çarşamba, ilk taksit ödeme süresi ise 2 Şubat Salı günü mesai bitimine kadar uzatıldı. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak yapılandırma başvuruları ile ilgili gerekli çalışmaları yürütmeye devam ediyoruz. Hemşerilerimize Cumartesi günü 08:00 - 16:00 saatlerinde de hizmet veriyoruz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız SASKİ’nin başvuru süresi boyunca hizmet verecek 278 38 41 numaralı telefonunu arayabilir”.