Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “430 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirdiğimiz proje hızla tamamlanıyor. Kaba inşaatımız sonlandı. İç ve dış kısımlarda gerekli işlemleri gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde noktalayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projede gelinen son noktayı açıkladı. 430 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projeyi kısa süre içerisinde tamamlayarak kullanıma sunacaklarını aktaran Oktar, şehit yakınları ve gazilerin burada hoşça vakitler geçirebileceklerini ifade etti.

Hayırlı olsun
Oktar, “Projemizin 2 kat yüksekliğinde olacağını ifade etmiştik. Geldiğimiz noktada kaba inşaatının tamamlandığını ifade edebilirim. Ekiplerimiz dış cephede ve iç kısımlarda gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Adapazarı Şeker Mahallesi’nde (Şeker Camii mevkii) Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edeceğimiz bu projeyi çok önemsiyoruz. İnşallah dernek binamızda tüm ihtiyaçlara cevap verecek odalar, salonlar, engelli kardeşlerimiz için asansör ve otopark da dernek üyelerimizin bu merkezde kullanımına sunulacak. Hayırlı olsun” dedi.