Anket İçin Son Gün ÇarşambaAnket İçin Son Gün ÇarşambaAnket İçin Son Gün

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sosyal medyada vatandaşlarla sohbet ederek raylı sistemin adını Sakaryalıların belirleyeceğini açıklamıştı. Başkan Toçoğlu’nun bu açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı anket çalışmasına başladı. Yürütülen anket çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi Resmi İnternet Sitesi’nde ve Facebook’ta bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi sayfamızda yürüttüğümüz anket çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha önce Başkanımıza ilettiği, AdaRay, AkRay, KentRay, RayAda, Ray54, SaRay, SRS, SakRay gibi alternatiflerin yer aldığı ankete kendi tercihlerini de ayrıca belirtebiliyorlar. Anket çalışmamız 6 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’da sona erecektir. Belirlenen tarihe kadar vatandaşlarımızın anketimize katılarak raylı sistemin adının belirlenmesine katkı sağlamalarını bekliyoruz. Ortak akıl çerçevesinde ve katılımcı belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, şehir içi raylı sisteme vatandaşlarımızın isim belirlemesini çok önemsiyoruz. Sonuçlar 7 Şubat Perşembe günü kamuoyuyla paylaşılacak.” ifadelerini kullandı.