Başkan Toçoğlu’nun şehir merkezine müjdesini verdiği bir yenileme projesinde daha çalışmalar başlıyor. Ankara Caddesi Yenileme Projesi için 28 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkılacağını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yaya yollarıyla başlatacağımız dönüşüm projesi asfalt, aydınlatma ve çevre düzenlemeleri ile devam edecek. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Ankara Caddesi Yenileme Projesi’nde ihale tarihi belli oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu Ankara Caddesi’nde bir dönüşüm çalışması yapacağımızın müjdesini vermişti. ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığımız çalışmalarda da dönüşüm yapılacak caddelerin arasında yer alan Ankara Caddesi’nin yaya yolları için 28 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayırlı Olsun
Ali Oktar, “Geçtiğimiz dönemlerde kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinde birçok çalışmaya imza attık. Şehrin önemli arterlerinde büyük beğeni kazanan düzenlemeler yaptık. Aynı zamanda kapsamlı bir asfalt çalışması için de düğmeye basmış bulunuyoruz. İnşallah Ankara Caddesi de yapılacak kentsel tasarım ve cadde yenileme projesi ile birlikte modern bir görünüme kavuşacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Büyük Beğeni Kazanacak
Ankara Caddesi’nde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Oktar, “İlk olarak caddenin kaldırımlarını yenileyeceğiz. Asfalt çalışmaları yapacağımız caddelerden birisi olan Ankara Caddesi; aydınlatmaları, çevre düzenlemesi ve diğer başlıktaki çalışmalarımız ile güzel bir görünüme kavuşacak. Hayata geçirilecek çalışma bölgede ikamet eden esnaflarımız ve tüm hemşerilerimizin büyük beğenisini kazanacak” şeklinde konuştu.