Altyapıdan Sakaryaspor’a transfer

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’da inşa edilen Ekrem Karaberberoğlu Sakaryaspor Altyapı Tesisleri Türk futboluna ve Sakaryaspor A takımına futbolcu yetiştirmeye devam ediyor. Son olarak 2015 yılından itibaren altyapıda eğitim gören 2003 doğumlu Kerem Özel yeni sezonda Sakaryaspor ile profesyonel kontrat imzalayarak profesyonel futbol kariyerine başladı.

Profesyonel kariyerinde başarılar dileriz
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesislerimizde Türk futboluna ve Sakaryaspor’a profesyonel futbolcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 2015 yılından itibaren altyapı tesislerimizde eğitim gören 2003 doğumlu sporcumuz Kerem Özel, Sakaryaspor A takımı ile profesyonel kontrat imzalamıştır. Uzun yıllar altyapıda eğitim gören sporcumuzu tebrik eder, Sakaryaspor ile yaşayacağı profesyonel kariyerinde başarılar dileriz” denildi.