Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Sakaryaspor Futbol Okulu’nun farklı yaş kategorilerindeki genç yetenekleri uzman antrenörleri eşliğinde geleceğe hazırlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Sakaryaspor Futbol Okulu’nun farklı yaş kategorilerindeki genç yetenekleri uzman altyapı antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kayıtlar devam ediyor
Sakaryaspor’a kendi öz kaynaklarından yeni yetenekler keşfedip, A takıma yetiştirmek adına çalışmaların sürdürüldüğü Sakaryaspor Futbol Okullunda öğrenciler haftanın üç günü eğitim görürken, eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte hafta sonları eğitimlerine devam edecekler. Teknik, fiziksel ve zihinsel açıdan eğitim gören altyapı öğrencileri aynı zamanda takım oyunu ve sosyalleşme konusunda kendilerini geliştirme fırsatı kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde gerçekleştirilen Sakaryaspor Futbol Okulunda genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Farklı yaş gruplarında 120 altyapı öğrencisinin eğitim gördüğü futbol okulu kayıtlarımız halen devam etmektedir. Sakaryaspor’a yeni yetenekler keşfetmek ve yetiştirmek adına açılan futbol okullarımıza tüm sporseverleri davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.