Erenler ilçesinde hayata geçirilen 25 milyon lira değerindeki altyapı projesinde çalışmalar sürüyor. İcmesuyu ve yağmursuyu yenileme çalışmalarının tamamlandığı Erenler Modern Sanayi asfalt çalışmaları ile yeni yüzüne kavuşuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Erenler Modern Sanayi sağlam altyapının ardından asfalt serimi ile yeni görünümüne kavuşuyor. SASKİ tarafından hayata geçirilen Erenler İçmesuyu ve Yağmursuyu Projesi kapsamında altyapısı yenilenen Yeşiltepe Mahallesi, D100 karayolu yan yolu ve Modern Sanayinin güney bölgesinin ardından Atatürk Caddesi de asfaltlanıyor. 500 metrelik cadde başlatılan asfalt serim işlemleri ile modern görünüme kavuşuyor.

Üstyapıya yeni yüz
SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, "Şehrimizin birçok noktasında dev altyapı projelerini hayata geçirdik. Projelerimizin bir kısmı devam ederken bir kısmını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Altyapının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmaları ile üst yapıyı da sağlam hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

70 bin ton asfalt
Sakallıoğlu, “25 milyon lira yatırım yaparak hayata geçirdiğimiz Erenler İçmesuyu ve Yağmursuyu Projesinde de çalışmalar devam ediyor. İçmesuyu ve yağmursuyu çalışmalarının tamamlandığı Erenler Modern Sanayide testlerin tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemlerine de başlanıldı. Sanayinin güney bölgesinin ardından şimdi de Atatürk Caddesi’nde asfalt serim işlemlerini sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları ile birlikte şehir genelinde 70 bin ton asfalt atacağız. İnşallah projelerinizin tamamlanmasıyla hem Erenler hem de diğer ilçelerimiz sağlam altyapısının yanı sıra sağlam üstyapıya da kavuşacak” diye konuştu.