SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), asfalt sezonunun açılması ile altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine başladı. Konuyla ilgili olarak SASKİ’den yapılan açıklamada, “Hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte şehir genelinde altyapı çalışmalarımızın tamamlandığı bölgelerde yol bakım ve asfalt serim işlemlerine başlanıldı. Bu kapsamda SASKİ olarak şehir genelinde 70 bin ton asfalt atılacaktır. Sağlam altyapı ile buluşan mahallelerimiz asfalt çalışmaları ile de sağlam bir üstyapıya kavuşacak” denildi.

Şehir için 70 bin ton asfalt
Açıklamanın devamında, “Kurum olarak şehrimiz için önemli altyapı projelerini hayata geçirdik. Söz konusu yatırımların bir kısmı devam ederken bir kısmı da tamamlanarak hizmete alındı. Altyapının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarıyla üstyapıyı da sağlam hale getiriyoruz. Çalışmalarımıza ilk olarak Erenler ve Arifiye ilçelerimizde başladık. Ekiplerimiz asfalt serim çalışmalarına Erenler Ertuğrulgazi Caddesi ve Arifiye Karaaptiler Mahallesinde devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında yıl içerisinde toplamda 70 bin ton asfaltı altyapı yatırımlarının tamamlandığı bölgeler ile buluşturacağız” ifadelerine yer verildi.