Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldik. Bina içi işlemleri de başlattık. Kısa süre içerisinde bu etapta sonuç alacağız. Ardından diğer aşamaları hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Akyazılılara sözünü verdiği yeni yaşam alanı Karacasu Park’ta çalışmalar devam ediyor. Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda yürütülen çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, proje içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldiklerini söyledi.

Kültür Merkezi’nde İşlem Tamamlanıyor
Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu bu yeni yaşam alanının Akyazı’nın sembolü olacağını ifade etmişlerdi. Bu kapsamda başlatılan çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 14 dönümlük alandaki projede Kültür Merkezi de yer alıyordu. Şuanda bu merkezin imalat çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Bina içi işlemleri de başlattık. Kısa süre içerisinde bu etapta sonuç alacağız. Ardından diğer aşamaları hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Çok Yönlü Bir Merkez
Proje ayrıntılarını da paylaşan Ali Oktar, “Karacasu Park’ın projesi daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı. Sosyal donatıları yüksek bir yaşam alanını Akyazı’ya kazandırdığımızı ifade edebiliriz. İçerisinde Kültür Merkezi, otopark, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve spor alanları, SAMEK sınıfları ve kafeteryanın yer aldığı çok yönlü bir projeyi Akyazılı vatandaşlarımızın kullanımlarına sunacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.