Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “İtfaiye teşkilatımız için Akyazı’da modern bir hizmet binası kazandırıyoruz” derken İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Akyazı’da inşa çalışmalarının devam ettiği İtfaiye Grup Amirliği binasında gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. İnşa çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunun altını çizen Mutlu, Akyazı’da itfaiye teşkilatının modern bir hizmet binasına kavuşacağının altını çizdi.

Sona yaklaşıldı
İtfaiye teşkilatı için Akyazı’da modern bir hizmet binası kazandırdıklarını dile getiren Murat Mutlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Binamızda son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. İç kısımlarda son rötuşlar yapılıyor. Binamız tamamlandığında fitness salonu, 3 adet yatakhanesi, yemekhanesi, spor salonu, 5 araçlık garajı, idari odaları ve itfaiyecilerin kıyafetlerinin yıkandığı nameks odası ile tam teçhizata sahip olacak. Çevresinde peyzaj ve asfalt çalışmaları da düzenlenecek. Akyazılı vatandaşlarımıza ve itfaiye teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

16 personel 5 araç
İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı ise; teşkilatın çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaştı. Arancı, “İtfaiye Teşkilatımızın modern bir yapıya dönüşümü noktasında önemli bir mesafe katettik. Daha önce itfaiye teşkilatımıza şehrin merkezinde, son teknolojiyle donattığımız bir hizmet binası kazandırmıştık.  Akyazı’da da grup amirliğimiz tamamlanmak üzere. Şehir geneline yayılan itfaiye birimlerimizle her geçen gün daha da iyi hizmet sunuyoruz. Akyazı Grup Amirliği binamızla da 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız” diye konuştu.