Akyazı Spor Tesisi Projesi’nin kısa süre içerisinde temeli atılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Projenin Batakköy mevkiinde 23 dönüm arazi üzerine hayata geçireceğiz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız çalışmalarla Akyazı ilçemize 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın bulunacağı modern bir spor tesis kazandırmış olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde kısa süre içerisinde temeli atılacağını açıkladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yerel seçimler döneminde söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Akyazı’da Spor Tesisi kazandıracağız demiştik. Geçtiğimiz günlerde Akyazı Spor Tesisi Projesi’nin ihalesini yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde de projemizin temelini atarak, çalışmalarımıza başlayacağız. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

2 Bin Kişilik
Akyazı Spor Tesisi Projesi ile ilgili detaylı bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Projenin Batakköy mevkiinde 23 dönüm arazi üzerine hayata geçireceğiz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız çalışmalarla Akyazı ilçemize 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın bulunacağı modern bir spor tesis kazandırmış olacağız. Yaklaşık 25 bin metrekare alana inşa edeceğimiz tesisimizde gerekli çevre düzenlemeleri de yapacağız. İnşallah tüm ilçelerimize sentetik saha kazandıracağız. Amatör sporuna desteklerimiz her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.

Hayırlı Olsun
Başkan Toçoğlu, “Her zaman amatör spor kulüpleri ile birlikte hareket ettik. Şehrimize yeni sentetik sahalar kazandırdık. Hedefimiz tüm ilçelerimize sentetik saha ve spor tesisi kazandırmak. Yerel yönetimler olarak spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İnşallah geçtiğimiz günlerde  ihalesini gerçekleştirdiğimiz Akyazı Spor Tesisi Projesi’nin kısa içerisinde temelini atacağız. Akyazı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.