Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri’nin minik katılımcıları Bilim ve Teknoloji haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri Bilim ve Teknoloji Haftası’nı çeşitli etkinlikler ile kutladı. SGM’li 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte İstanbul Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Yasin Erol çocuklara yapay zeka ve yaratıcı zeka konularını anlattı.

Her an faydalı çalışmalar
Programın akışından bahseden Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “SGM’li 150 çocuğumuz Bilim ve Teknoloji haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı. Geçtiğimiz hafta da Yeşilay Haftası’nda farklı etkinliklere ev sahipliği yapmıştık. Hamdolsun SGM’lerimizde her anı en faydalı şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah çocuklarımız bu duyarlılığı ömür boyu sürdürürler” ifadelerini kullandı.