Akbabanın 3 Günü AKM'de

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 12 Mart Çarşamba günü dünya sinemasının önemli filmleri arasında gösterilen ‘Akbabanın 3 Günü’ sanatseverler ile buluşacak. Gösterimin ardından Yazar Bünyamin Yılmaz ile söyleşinin gerçekleştirileceği program saat 18.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Devlet Tiyatroları’nın Kalpak isimli oyunu ile başlayan ardından muhteşem bir konser ile devam eden etkinlikler, birbirinden önemli programları Sakaryalılarla buluşturuyor. Sinema gösterimleri, Tiyatro buluşmaları, söyleşi, konferans ve konserlere kadar birçok etkinliği içeren Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 12 Mart Çarşamba günü, dünya sinemasının önemli filmleri arasında gösterilen ‘Akbabanın 3 Günü’ sanatseverler ile buluşacak. Sinema gösteriminin ardından, Yazar Bünyamin Yılmaz ile söyleşinin de gerçekleştirileceği program AKM Tiyatro Salonu’nda, saat 18.00’da başlayacak.