Aile ve Bireyde Koruyucu Ruh Sağlığı

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, alanında uzman isimleri Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. 10 Ekim Perşembe Günü, AKM’de gerçekleştirilecek ‘Aile ve Bireyde Koruyucu Ruh Sağlığı’ konulu ücretsiz konferans, saat 19.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, alanında uzman isimlerin katıldığı konferans programlarına devam ediyor. 10 Ekim Dünya Sağlık Günü kapsamında Prof. Dr. Kemal Sayar’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Aile ve Bireyde Koruyucu Ruh Sağlığı’ konulu konferansta, önemli ruh sağlığı sorunlarının yanı sıra,  ruh sağlığı politikaları ve ilişkili konular ele alınacak. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “‘Aile ve Bireyde Koruyucu Ruh Sağlığı’ konulu ücretsiz konferans, 10 Ekim Perşembe günü, Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecektir. 19.30’da başlayacak ücretsiz konferansımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.