Aile Fotoğrafları Sergisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından 14-20 Mayıs Aile Haftası’nda “Geçmişten Günümüze Aile Fotoğrafları Sergisi” açılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Geçmişten Günümüze Aile Fotoğrafları Sergi çalışması ile ailenin önemine dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Sakarya’da yaşayan vatandaşlarımız aile fertleri ile çekilmiş olan fotoğraflarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na teslim etmeleri halinde fotoğraflar büyütülerek Kent Meydanı’nda kurulacak olan panolarda sergiye açılacaktır. Herkesi bu güzel çalışmaya ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.“Geçmişten Günümüze Aile Fotoğrafları Sergisi” katılım şartları ise şöyle:

- Her kişi ailesine ait en fazla 3 fotoğraf ile katılabilecek.
- Fotoğraflar ailenin kullanmak istediği aile adına göre sergilenecek.
- Teslim edilen fotoğrafların orijinalleri sergi bitiminde yine çözüm masasından alınacak.
- Getirilecek olan resimlerin eski günlere ait olması tercih edilecek.
- Getirilecek fotoğrafların renkli olması veya ebatları önemli değil.
- Fotoğrafların son teslim tarihi 03 Mayıs 2012 Perşembe Günü.