Aile Eğitimi Seminerleri Başlıyor

Çocukların gelişimi konusunda bilgi sahibi olmak, çocuklara bilinçli bir eğitim verebilmek amacıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Sosyal Gelişim Merkezi tarafından ‘Aile Eğitimi Semineri’ düzenlenecek. Seminerlere, 7-18 yaş aralığında çocuk sahibi olan aileler katılabilecek. Seminerlere katılmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde kayıt yaptırmaları gerekiyor. Son kayıt tarihi ise 14 Ekim. Aile Eğitimi Seminerleri ile ilgili bilgiler veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Toplumun temeli olan aileleri eğitim yoluyla bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, toplumsal gelişime ve kalkınmaya ivme kazandırma sürecinde çok önemlidir. İlimizde; sağlıklı, mutlu ve bilinçli ailelerin oluşturulması ve yaygınlaştırılması için hazırlanan eğitim programımız, çocuk gelişiminde çok önemli konular içermektedir. Toplum olarak eğitimli ve bilinçli anne-babalarla geleceğimize daha güvenli nesiller bırakabiliriz. Bu sebeple Sakarya’da yaşayan tüm anne-babalarımızı bu seminerlere bekliyoruz” dedi.
Seminerler haftada bir gün 3 saat olmak üzere toplam 14 hafta sürecek. Aile Eğitimi seminerleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nin 274 95 72 no’lu telefonunu arayabilirler.