Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Kursları tamamlandı. Kıroğlu, “Çocuklarımızın sağlıklı ve ahlaklı bir birey olması bizlerin iyi ebeveynler olmasına bağlıdır. Çocuklarımızı eğitmeden önce anne ve babalar olarak kendimizi her açıdan eğitmeli ve eksikliklerimizin farkına varabilmeliyiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Kursları sona erdi. Macera Park’ın ev sahipliği yaptığı kapanış programında kursiyer aileler çocuklarıyla birlikte keyifli bir etkinlikte bir araya geldi. Eylül ayından itibaren haftanın 5 günü devam eden eğitimlerde veliler 3- 6 yaş, 7 – 11 yaş ve 12 – 18 yaş arasındaki çocukların yetiştirilmesi konusunda geniş kapsamlı eğitimler aldı.

Sorunları çözmeye yönelik
Aile Eğitim Kurslarının işlevine değinen Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Aile kurumunu güçlendirmek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu kurslarla ailelerimize çocuk yetiştirmede karşılaşılabilecek olası tüm sorunları çözmeye yönelik bilgiler sunmayı amaç edindik. Biliyoruz ki çocuklarımızın sağlıklı ve ahlaklı iyi birer yetişkin olması bizlerin iyi ebeveynler olmasına bağlıdır. Çocuklarımızı eğitmeden önce anne ve babalar olarak kendimizi her açıdan eğitmeli ve eksikliklerimizin farkına varabilmeliyiz. Her dönem birey ve toplum için öncelikli bir konumda olan aile kurumu Büyükşehir Belediyesi olarak bizimde öncelikli konularımız arasında yer almaktadır” diye belirtti.