Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında hafta sonu birbirinden renkli programlar Sakaryalılarla buluşacak. 19 Temmuz Cumartesi günü, saat 22:00’da başlayacak programda ‘120’ filmi Kent Park Sahnesi’nde beyazperdeye yansıyacak. Saat 23:00’da ise Sakarya Park Açık Hava Sahnesi’nde Ahmet Özhan Ramazan ezgilerini seslendirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında hafta sonu da renkli programlar Sakaryalılarla buluşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “19 Temmuz Cumartesi günü, saat 22:00’da başlayacak programda ‘120’ filmi Kent Park Sahnesi’nde beyazperdeye yansıyacak. Sakaryapark’ta, saat 23.00’da başlayacak konserde ise klasik Türk müziğinin usta ismi Ahmet Özhan Ramazan’ın ruhuna uygun besteleri Sakaryalıların beğenisine sunacak. Etkinliklerimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.