Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AFA’da sahnelenen ‘Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa’ isimli tiyatro gösterimi Sakaryalı tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi’nde Sakaryalı kültür sanat dostların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tiyatro buluşmasında, Ahmet Vefik Paşa’nın Bursa’ya atanıp Fasulyeciyan’ın tiyatrosunu sahiplenmesi ve ardından gelişen olaylar mizahi bir üslupla sahnelendi. Etkinliğin sonunda oyuncuların üstün performansı uzun süre ayakta alkışlandı.