Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe gurup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam ediyor. Daha önce arterin Yeni Camii ve Bosna Kavşağı arasında kalan bölümünde çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir, şimdi de Bosna Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümde asfalt serim işlemlerini sürdürüyor. Toplam uzunluğu 2 bin 700 metre olan cadde aynı zamanda hızlı internet erişimi olan fiber teknolojisiyle de buluşuyor.