Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Akyazı’da devam etti. Akyazı SGM otoparkını arabalarıyla dolduran vatandaşlar Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Akyazı’da devam etti. Vatandaşların yaz akşamlarına sosyal aktivite sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik Akyazı SGM otoparkında gerçekleşirken, etkinliğe çok sayıda vatandaşın yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da katıldı.

Beğeniyle izlendi
Etkinlik alanına gelen araçlara patlamış mısır ikram edilirken, sosyal mesafe hassasiyeti konusunda da uyarılar yapıldı. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı başrollerinde ise Aras Bulut İynemli ve İlker Aksum gibi isimlerin yer aldığı ve dünyada da çeşitli otoriteler tarafından beğeni kazanan 7. Koğuştaki Mucize filmi ekrana yansıdı. Akyazılı vatandaşlar etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini ifade ederken, Başkan Ekrem Yüce’ye de teşekkürlerini iletti.