7 Cihan Kadınları İçin

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Sevilen sanatçılar Mehtap Demir, Züleyha, Eda Karaytuğ ve İmran Salkan, 7 Mart Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda 7 cihan kadınları için sahne alıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında 7 Mart Cuma günü düzenlenecek konser ile Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Mehtap Demir, Züleyha, Eda Karaytuğ ve İmran Salkan’ın sahne alacağı gecede Orta Asya’dan Balkanlara; Mezopotamya’dan Anadolu’ya kültürler arası müzik yolculuğu yaşanacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada konserin saat 17.00’da başlayacağı belirtilirken, tüm vatandaşlar davet edildi.