40 Grup Yolu Ulaşıma Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bugün (24.01.2016) saat 9.00 itibari ile şehir genelinde toplam 52 grup yolu ulaşıma kapalı durumdaydı. Büyükşehir ekipleri tarafından aralıksız devam eden çalışmalar neticesinde saat 17.00’de 40 grup yolu ulaşıma açılmıştır. Kapalı olan yollarla ilgili çalışmalar kesintisiz devam etmektedir. Kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerde ilçe belediyeleri ile ortaklaşa çalışmalar yapılmakta olup; vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için azami bir çaba ortaya konmaktadır” denildi.

Buzlama Çalışmaları
Açıklamanın devamında ise, “Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda buzlanma riskine karşı da tuzlama çalışmaları devam etmektedir. Şehir merkezi ve 16 ilçenin tamamındaki güzergahlarda gerekli önlemler alınmaktadır. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları can ve mal güvenliği açısından da büyük önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.