Ormanpark İşletme Müdürü Engin Berk, “Hemşerilerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, onlara aileleriyle, eşleriyle ve dostlarıyla harika vakit geçirecekleri bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Çayın en tazesini, yemeğin en güzelini ve sessizliğin huzurunu tatmaları için tüm hemşerilerimizi Orman Park’a bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryalılara orman atmosferinde huzur içerisinde vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmak amacıyla hayata geçirilen Orman Park, yılın dört mevsiminde de Sakaryalıların uğrak noktası oluyor. Sakaryalıların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden İşletme Müdürü Engin Berk, “Hemşerilerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, onlara aileleriyle, eşleriyle ve dostlarıyla harika vakit geçirecekleri bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Çayın en tazesini, yemeğin en güzelini ve sessizliğin huzurunu tatmaları için tüm hemşerilerimizi Orman Park’a bekliyoruz” dedi.

Kaliteli hizmet
Boş zamanlarının büyük bir çoğunluğunu Orman Park’ta geçirdiğini belirten İnşaat Mühendisi Enes Çelebi, “İşim için üç aylığına Sakarya’ya geldim. Hemen hemen her gün buraya geliyorum. Sakinlik beni Orman Park’a çeken en önemli etken. Şehrin içerisinde olsak da dışındaymışız gibi bir ortamı var. Her geldiğimde çayımı yudumlayıp kitabımı okuyarak huzur buluyorum. Hizmeti de çok güzel. Arkadaş canlısı bir personeli var. Hatta isim olarak bile kendilerini tanıyorum artık” şeklinde konuştu.

Sıcak bir ortam
Yaptığı kişisel program dâhilinde Salı ve Cuma günleri Orman Park’a geldiğini fakat bunun dışına çıkarak Orman Park’a geliş sıklığını artırmaya başladığını ifade eden TÜVASAŞ emeklisi Saffet Kızmaz, “Burada adeta bir orman havası var. Samimiyetine ise bayılıyorum.  Çok sıcak bir ortam var. Yeri geliyor insanlar kaynaşıp masadan masaya birbiriyle konuşuyor. Aynı zamanda aradığımız her şeyi burada bir arada bulabiliyoruz. Biz namaz vakti mescitte namaz kılarken; çocuklarımız parkta oyun oynayıp hayvanları sevebiliyor” dedi.

Huzur verici bir ortam
Hizmetin güzelliği ve garsonların ilgi alakası nedeniyle Orman Park’ı tercih ettiğini söyleyen Hemşirelik Bölümü öğrencisi Doğukan Yılmaz, “Genellikle gençlere hitap eden bir ortam olmasa da burasının huzurlu olduğunu düşünüyor ve sıklıkla gelmeye çalışıyorum. Kumpir ve pidesi çok iyi. Sakarya’da buradaki kumpirin üstüne kumpir tanımıyorum. Evimin yakın olması da buraya gelmemde etkili oluyor. Orman Park’ı kışın ve sonbaharda daha çok seviyorum. Benim için karlar altındayken ve yapraklar dökülürken daha huzur verici bir ortam oluşuyor” diye konuştu.