Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı ‘Evde Kal Kitapla Kal’ projesinde 3 bin okuyucuya ulaştı. Yapılan açıklamada, toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü arttırmak, kitapların ulaşılabilirliğini sağlamak adına başlatılan projeye ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında ‘Evde Kal Kitapla Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği çalışmada 112 aileye daha ulaştı. Dayanışma ve paylaşma olgusunun arttırıldığı, vatandaşların kitaplara ulaşma kolaylığı sağlandığı ‘Evde Kal Kitapla Kal’ uygulaması için oluşturulan ekipler, www.sakarya.bel.tr, mobil uygulama ve ALO 153 üzerinden taleplere ulaşılıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu süreçte toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü arttırmak, kitapların ulaşılabilirliğini sağlamak adına başlattığımız projeye ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kitap okumayı teşvik eden, okuyan şehir Sakarya iddiasını güçlendiren çalışmamız kapsamında okuduğunuz kitapları belediyemize ulaştırabilir, kitap talebinde bulunabilirsiniz. Talepler doğrultusunda tamamen sterilize edilen kitapları ekiplerimiz aracılığıyla teslim etmeye devam edeceğiz” denildi. Büyükşehir Belediyesi’nin karantina altından misafir edilen öğrencilerle birlikte toplamda 3 bin okuyucuyu da kitapla buluşturduğuna yer verildi.