27 Bin 348 Çocuk Spora Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 14. Yaz Spor Okulları’nın açılışı töreni Sakarya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve genç sporcular katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Koşu, katılımcı sayısının 27 bini geçtiğini belirterek öğrencilere bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rekor başvuru
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Geleceğimiz olan gençlerimizin özgüvenlerini arttırmak, boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın en önemlilerinden biri de Yaz Spor Okullarımız. Bu yıl 14.’sünü düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okulları’na rekor başvuru yapıldı. 7 - 15 yaşlarındaki çocuklarımıza için 9 branşta verilecek eğitimlere 27 bin 348 öğrencimiz katılacak. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. Kılıç’ın konuşmasının ardından Yaz Spor Okulları’nda eğitimi verilecek Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Tenis-Masa Tenisi, Badminton ve Güreş branşlarının tanıtımı yapıldı.