Büyükşehir Belediyesi Ramazan’da Sakarya Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. OSM’de gerçekleşen törene katılan Başkan Toçoğlu ve Vali Coş sanatçıları tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 14. Fotoğraf Yarışması’nın sergileme ve ödül töreni yapıldı. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Büyükşehir Bürokratları ile çok sayıda kültür sanat dostu katıldı.

Kültür sanat yatırımları artacak
Derece ödüllerinin yanı sıra; mansiyon, SATSO ve SAGÜSAD özel ödüllerinin de verildiği Büyükşehir Belediyesi 14. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Yarışmamıza katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, derece alan sanatçılarımızı da tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata olan yatırımlarımızı her yıl arttırıyoruz. İnşallah yeni dönemde de hemşerilerimizi çeşitli kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Ardından Ramazan’da Sakarya’yı en güzel anlatan fotoğrafların sahipleri ödüllerini Vali Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Emniyet Müdürü Babadağı ve Serdivan Belediye Başkanı Alemdar’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından 25 sanatçının 50 eserinden oluşan Ramazan’da Sakarya Fotoğraf Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, protokol üyeleri ile sergide incelemelerde bulundu, sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı.