10 Yıldır Kayıptı, Büyükşehir Buluşturdu10 Yıldır Kayıptı, Büyükşehir Bu10 Yıldır Kayıptı, Büyükşehir Buluşturdu

Amcasına kavuştu
Yapılan çalışmalar kapsamında bir ihbarı değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, Yağcılar Mahallesi’nde sokakta yaşayan Ramazan Ç. isimli vatandaşa sahip çıkarak bir çalışma gerçekleştirdi. Ramazan Ç.’nin Antalyalı ailesine ulaşan ekipler yaşanan durumu anlattı. Amcasının ailevi bir sorun nedeni ile 10 yıl önce Antalya’dan ayrıldığını belirten Cihan Ç. Sakarya’ya gelerek amcası ile buluştu. Amcasının yaşadığı yeri ve durumunu görünce duygulandığı gözlenen Cihan Ç, amcasına sarılarak hasret giderdi. Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine büyük mutluluk yaşattığını dile getiren Cihan Ç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti. Ekipler çalışmaları sonuçlandırarak, amca yeğeni Büyükşehir Belediyesi Terminali’nden Antalya’ya uğurladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokakta yaşayan vatandaşlarla ilgili çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.