Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Unutma Beni’ filmi izleyiciyle buluştu. OSM’de gerçekleştirilen etkinliğe sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda yönetmenliğini Richard Glatzer ve Wash Westmoreland’in üstlendiği ‘Unutma Beni’ adlı film sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Vatandaşların yoğun katılım gerçekleştirdiği etkinlik sinemaseverler tarafından tam not aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, özel gösterimlerin 20 Ekim Perşembe günü ‘Yeniden Başla’ filminin gösterimi ile devam edeceği ifade edildi.