Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AFA’da sahnelenen ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ isimli tiyatro oyunu izleyicilerin beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. AFA’da tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gösterimde, Fransız yazar Moliere’nin ünlü eseri ‘George Dandin’ oyununu çalışan Tomas Fasülyeciyan tiyatro grubunun buradan ayrıldıktan sonra çektikleri sıkıntılar sahnelendi. Hem komedinin hem de duygu dolu anların yaşandığı gösterimde oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.