Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, 22 Şubat Pazartesi günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Sakarya’da Genç Olmak’ fotoğraf yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Sakarya’da Genç Olmak’ fotoğraf yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Sakarya’da Genç Olmak’ konulu fotoğraf yarışmasının sergisi ve ödül töreni 22 Şubat Pazartesi günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Yarışmada dereceye giren ve sergilemeye hak kazanan fotoğrafları katılımcıların beğenisine sunacağı program saat 18.00’da başlayacaktır. Sergi açılışı ve ödül törenimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.