Büyükşehir Macera Park’a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda haftasonu Gebze’den gelen ‘Rota Gezi Kulübü’ üyeleri parkı keşfederek keyifli dakikalar geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı gelen talepler doğrultusunda şehir içinden ve şehir dışından misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta Kocaeli’nin Gebze ilçesinden gelen ‘Rota Gezi Kulübü’ üyelerinden oluşan 21 kişilik kafile Macera Park’ı ziyaret etti. İç ve dış alan eğitimlerine katılarak parkurun keyfini çıkaran misafirler heyecan ve adrenalin dolu bir günü geride bıraktı. Yaşarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşayan ve yeteneklerini geliştiren kulüp üyeleri sosyal medyadan yaptıkları açıklamada; “Yaşayarak Öğren Macera Parkı’na gittik ve doyasıya eğlendik. Hopladık, zıpladık ve atladık. İşin özü şudur ki, biz çok ama çok eğlendik” ifadelerine yer verdi.