Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 26 Nisan Perşembe günü, AKM’de gerçekleştirilecek ‘Kut’ül Amare’ konulu panel ile devam edecek. Program saat 20.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, ‘Kut’ül Amare’ konulu panel ile devam edecek. 26 Nisan Perşembe günü AKM’de gerçekleştirilecek programa Yrd. Doç. Dr. İsmail Ediz, Doç. Dr. Ahmet Özcan, Prof. Dr. Necmettin Alkan ve Prof. Dr. Yaşar Ertaş konuşmacı olarak katılacak. Programda Kut’ül Amare zaferi tüm ayrıntıları ile ele alınacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Saat 20.00’da başlayacak etkinliğe tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.