Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AKM’de sahnelenen ‘Geçtim Ama Tiyatrodan’ isimli tiyatro gösterimi Sakaryalı tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Geçtim Ama Tiyatrodan’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti.  Adapazarı Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen buluşmada, uzun süredir Devlet Tiyatrosu’nda çalışan ve maaşlarını alamayan tiyatro sanatçılarının hayatları sahnelendi. Kültür sanat dostları üstün sahne performansı ortaya koyan oyuncuları oyunun sonunda ayakta alkışladı.