Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Süleyman Saim Tekcan’ın eserlerinden oluşan ‘At’nağme’ resim sergisini açılışı Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan’in eserlerinden oluşan “At’nağme” isimli resim sergisinin açılışı Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Serginin açılışında çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ile Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan yer aldı.

7 Mayıs Pazar’a kadar ziyaret
Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi, çok sayıda sanatseveri bir araya getirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Sakaryalı hemşerilerimizi çeşitli sergilerle buluşturmaya devam ediyoruz. ‘At’nağme’ isimli resim sergimiz de 07 Mayıs Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak. Tüm hemşerilerimiz sergimize davetlidir” denildi.