Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Gördüğüm kadarıyla Sakarya 2019’a hazır” dedi. Toçoğlu ise; Sakarya’nın 2019’da yeni bir başarıya daha imza atacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’la bir araya geldi. Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen buluşmada AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve ilçe belediye başkanları yer aldı.

Karacan’dan Büyükşehir’e ziyaret
Başkan Toçoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Sakarya farklı kültürden insanların bir arada  yaşadığı bir şehir. Buradaki uyum gerçekten çok güzel. Gördüğüm kadarıyla Sakarya 2019’a hazır” dedi. Başkan Toçoğlu ise; nazik ziyaretleri dolayısıyla Genel Başkan Yardımcısı Karacan’a teşekkür ederek, Sakarya olarak 2019’da yeni bir başarıya daha imza atacaklarını söyledi.