Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları’na katılan Büyükşehir Belediyespor Genç Erkekler ve Büyük Bayanlar kategorilerinde takım şampiyonluğu elde etti. Büyükşehir ayrıca toplamda 15 birincilik, 12 ikincilik ve 7 üçüncülük alarak turnuvaya damgasını vurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı 22-24 Temmuz tarihleri arasında Muğla Köyceğiz Gölü’nde geçekleştirilen ‘Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları’na katıldı. Yarışlarda 9 ilden 16 kulüp ve 190 spocu yer aldı. Büyükler, gençler, yıldızlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde baştan sona çekişmeli geçen yarışlarda Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları toplamda 15 birincilik, 12 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek Genç Erkekler ve Büyük Bayanlar kategorilerinde Takım Şampiyonluğu elde etti.

Bu Başarılar Tesadüf Değil
Sporcuları ve antrenölerini tebrik eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Kano takımımızın bu önemli başarısından dolayı başta antrenörümüz Hüseyin Kaya olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyorum. Uzun yıllardır milli takımın omurgasını oluşturan kulübümüz sporcularının şampiyonada kupa ve madalyalarla dönmesi ve milli takımdaki sporcu sayısını artırmasından son derece mutluyuz. Yaz-kış demeden yoğun bir tempoyla çalışan sporcularımızın başarıları tesadüf değil, büyük emeklerin karşılığıdır. Bu başarıların önümüzdeki ay Eskişehir’de yapılacak şampiyonada da tekrarlanmasını bekliyor ve şimdiden başarılar diliyorum” dedi.