Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda vatandaşları haftasonu denize girmemeleri konusunda uyaran İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, istenmeyecek durumların yaşanmaması adına cankurtaran ekiplerinin ikazlarının dikkate alınması gerektiği vurgusunda bulundu.

bulunacak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda haftasonu denize girilebilecek uygun bir havanın olmayacağını öngördüklerini belirten Arancı, “Tüm sahil şeridimizde haftasonu sağanak yağış ve şiddetli rüzgar bekliyoruz. İstenmeyecek durumların vuku bulmaması adına lütfen hemşerilerimiz Büyükşehir cankurtaran ekiplerimizin ikazlarını dikkate alsınlar” diye konuştu.

Hassasiyet Çağırısı
52 kilometrelik sahil şeridinde tüm önlemleri aldıklarını ancak vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini ifade eden Ayhan Orhan Arancı, “Biz tüm personel ve teknik donanımımızla Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde hayati öneme sahip hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ancak böylesi durumlarda vatandaşlarımızın da desteklerine ihtiyacımız oluyor. Gerekli uyarılar sıklıkla yapılacak. Sezonun son dönemine geldiğimiz şu günlerde olumsuz bir durumla karşılaşmak istemiyoruz. Vatandaşlarımızın uyarılarımıza gösterecekleri hassasiyetten dolayı şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.