Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen İngilizce Sinema Günleri ‘Buz Devri’ filminin gösterimi ile devam edecek. Çocuklar ‘Ice Age’ efsanesini bu kez İngilizce olarak izleyecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi İngilizce sınıfı tarafından düzenlenen sinema etkinlikleri minik izleyiciler ile buluşuyor. Bu kapsamda 30 Nisan Cumartesi günü, saat 15.30’da Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek gösterimde minik sinemaseverler ‘Buz Devri’ animasyon filmini İngilizce olarak izleyecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İngilizce Sinema Günlerimiz ‘Buz Devri’ animasyon filmi ile devam edecektir. 30 Nisan Cumartesi günü, saat 15.30’da gerçekleştirilecek gösterime tüm çocuklarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi. Ayrıca konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 44 44 0 54 (dâhili: 3787)  nolu telefonu arayabileceği kaydedildi.