Macera Park yaz kursu kayıtları 12 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, kayıt olmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası üzerinden ya da Macera Park’ta bulunan Yaşayarak Öğrenme Kulübü kayıt formunu doldurarak yaz macerasına ortak olabileceklerini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı yaz kursu kayıtları başlıyor. 12 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlarla ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, kayıt olmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ya da Macera Park’ta bulunan Yaşayarak Öğrenme Kulübü kayıt formunu doldurarak yaz macerasına ortak olabileceklerini belirtti.

9 branş olacak
Murat Kıroğlu, “3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yaz okulu eğitimlerimize bu yılda çocuklarımızdan yoğun bir katılım bekliyoruz. Yaz kurslarımızda 9 branşla hizmet sunacağız. 6 hafta sürecek olan kurslarımız çocuk ve gençlerimizin özgüvenleri arttırarak, sosyalleşme yeteneklerinin gelişmesine katkına bulunacak” diye konuştu.

Ayrıntılı bilgi için
Branş yelpazesi hakkında da açıklamalarda bulunan Kıroğlu, “Macerapark yaz kurslarımızda spor tırmanış, tasarım, karikatür ve sulu boya atölyesi, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, ritim, becerikli eller, maket yapımı ve model uçak yapımı branşları yer alacak. Çocuklar yaz kurslarında en fazla iki derse kayıt yaptırabilecekler. Macerapark Yaz Kursu eğitimleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler merkezimizin 221 40 60 numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.