Büyükşehir Basketbol Takımının deplasmanda oynayacağı Yeşilgiresun karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiğini belirten Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ, “İnşallah ligde yakaladığımız galibiyet serisini bu zorlu maç ile devam ettirmek istiyoruz. Yeşilgiresun maçını kazanarak, şampiyonluk yolunda kayıpsız devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2 Ligi 12. hafta programı kapsamında deplasmanda karşılaşacağı Yeşilgiresun Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. 20 Aralık Cumartesi günü, Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Ligdeki 12. hafta programı kapsamında bu hafta Giresun deplasmanındayız. Takımımızın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah ligde yakaladığımız galibiyet serisini bu zorlu maç ile devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Taraftarımıza teşekkür ediyoruz
Altuğ, “Büyükşehir Basketin hedefleri olan bir takım olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Teknik heyet, yönetim ve basketbolcularımız ile sezon sonunda hedeflerimize ulaşabileceğimize yürekten inanıyoruz. Sakarya’da ciddi bir basketbol potansiyeli oluştu. İç saha maçlarında taraftarımızın güçlü desteğini görmek, bizi daha fazla motive ediyor. Yeşilgiresun maçını kazanarak, şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyoruz. Takımımızı iç saha ve deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.