YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Turan Caddesi’nin Patates Hali ve Kumköy Kavşağı arasında kalan bin metrelik güzergahta sıcak asfalt serim işlemlerinin tamamladığını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Turan Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturdukları bilgisini veren YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, çalışmaların ilçelerde ve şehir merkezinde devam edeceğini söyledi.

Bin 300 ton sıcak asfalt
Daha önce de Turan Caddesi’nin 15 Temmuz Bulvarı ve Ankara Caddesi arasında kalan bölümünü sıcak asfaltla buluşturduklarını hatırlatan Akbulut, “Son olarak ise caddenin Patates Hali ve Kumköy Kavşağı arasında kalan bölümünü asfaltladık. Bin metre uzunluğundaki güzergahta bin 300 ton sıcak asfalt kullandık. Kumköy Kavşağı’ndan 15 Temmuz Bulvarı’na kadar olan 300 metrelik bölümü ise SASKİ’nin çalışmalarının ardından asfaltlayacağız. Cadde kapak yükseltme ve yol çizgisi çalışmalarının ardından son görüntüsüne kavuşacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.