Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde Yaz Kursları devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce, “Yaz Kurslarında değerler eğitimi, resim, müzik, satranç, drama-diksiyon, İngilizce ve uygulama mutfağı gibi birçok alandaki eğitimlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz kişisel becerilerini geliştirmenin yanı sıra, uzun yaz tatilinde zamanlarını daha verimli kullanıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski terminal arazisinde yapımı tamamlanan Sosyal Gelişim Merkezi’nde, Yaz Kursları tüm hızıyla devam ediyor. 7-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen yaz dönemi eğitimleri ile 2 bini aşkın öğrencinin yaz tatilini daha verimli hale getirdiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz Kurslarında değerler eğitimi, resim, müzik, satranç, drama-diksiyon, İngilizce ve uygulama mutfağı gibi birçok alandaki eğitimlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz kişisel becerilerini geliştirmenin yanı sıra, uzun yaz tatilinde zamanlarını daha verimli kullanıyor” diye konuştu.

Yeni dönem Eylül’de
Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nde engelliler, yaşlılar, çocuklar, aileler ve gençler için eğitim ve sosyal destek çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin kurslarımıza olan yoğun ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor. 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde de eğitim çalışmalarımız devam edecek. Yeni dönem kayıtlarımızı Eylül ayı ile birlikte başlatacağız. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 44 44 054 dahili 3787 numarasını arayabilir” ifadelerini kullandı.