Sakarya için iftar vakti

‘Mahallemde İftar Var’
Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2010 yılında başlattığı “Mahallemde İftar Var” projesiyle vatandaşların ayağına gidiyor, mahallelerde iftar sofraları kuruyor. Her yıl kapsamı daha da genişleyen ve 2013 yılında tüm ilçelerde gerçekleştirilen iftar programlarına Sakaryalılar büyük ilgi gösteriyor. Kurulan gönül sofralarında binlerce insan hep birlikte iftar açıyor, komşuluk ilişkileri yeniden canlanıyor.

Ev Sıcaklığı Kent Park Sofrasında
‘Mahallemde İftar Var’ programları kapsamında Karapürçek, Erenler, Taraklı, Arifiye, Hendek, Geyve, Kaynarca, Serdivan ve Karasu’da iftar programları gerçekleştirildi. Şimdi sıra, şehir merkezinde. Pazartesi günü gerçekleşecek Kent Park iftarında yaklaşık 15 bin Sakaryalı aynı sofralarda iftar açacak. Kent Park iftarı için hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Sakaryalılara ev sıcaklığında iftar açma imkânı sunacak. Kurulacak onlarca yemek noktasında yüzlerce garson çalışacak.  Vatandaşlar kuyruk ve hazır yemek sıkıntısı kesinlikle yaşamayacak.

Pazartesi Kent Park’ta buluşalım
Sakarya Büyükşehir Belediyesi çok değerli bir hizmeti Kent Park iftarında Sakaryalılara sunacak. Hocaların hocası olarak nitelendirilen İstanbul Bayezid Camii Baş İmamı Suat Gözütok, akşam ezanı öncesi Sakaryalılara Kuran ziyafeti verecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm Sakaryalılar Kent Park’a davet edildi. Açıklamada, “Kent Park’ta kuracağımız gönül sofralarımızda Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte soluyalım. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini göstereceğimiz Kent Park iftarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” denildi.