Pamukova’ya bağlı 7 mahalleyi içeren grup yollarında sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Akçakaya, Ahiler ve Mekece Mahallelerinde yapmış olduğumuz çalışmalarda sona yaklaştık” dedi. Mahalle muhtarları çalışmalardan ötürü Büyükşehir’e teşekkürlerini iletti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları şehrin güneyinde devam ediyor. 7 mahalleyi kapsayan 26 kilometrelik güzergahta gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Pamukova’ya bağlı Akçakaya, Ahiler ve Mekece Mahallelerinde yapmış olduğumuz çalışmalarda sona yaklaştık. İnşallah kısa zaman içerisinde arterimiz yeni yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

Hizmet teşekkürü
Sıcak asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Mekece Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kaba, “Yolumuz çok toz oluyordu. Mahsullerimizi hep toz toprak kaplıyordu, rahat çalışamıyorduk. Yol arabalar için de tehlikeli bir haldeydi. Başlatılan sıcak asfalt çalışmalarından sonra yolumuz artık daha güvenli ve rahat olacak. Artık toz topraktan kurtuluyoruz, arabalarımız zarar görmeyecek ve artık ürünlerimizi pazarlara rahat bir şekilde ulaştırabileceğiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mahalleliler asfalttan memnun
Ahiler Mahalle Muhtarı İsmail Dinçer, “Yoldan çok memnun kaldık. Yolumuz çok bozuk bir haldeydi. Sıcak asfaltın gelmesiyle mahalleli hem rahatladı hem de büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu başta olmak üzere tüm çalışanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanırken, Akçakaya Mahalle Muhtarı Osman Işık, çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.