Yenikent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi 2. Dönem Sinema gösterimleri başladı. “Haydi Çocuklar Sinemaya” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde minikler sinemayla buluşmaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası tarafından düzenlenen Sinema Gösterimleri’nde 2. Dönem başladı. Okullardan gelen talepler doğrultusunda Yenikent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programlarda minikler vizyondaki animasyon filmleri izlemenin keyfini yaşıyor. Bu haftaki program kapsamında Abalı, Beşköprü ve Küpçüler İlkokullarında okuyan öğrenciler ile Sait Faik Abasıyanık, Aykut Yiğit ve Osmanbey İlk ve Ortaokulları’nın özel eğitim sınıfı öğrencileri misafir edildi. Öğrenciler, Büyükler Evi: Sihirbaz Kedi animasyon filmi ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

Sinema gösterimleri devam edecek
Geziler ile ilgili açıklamalarda bulunan Halkla İlişkiler Müdürü Taha Toplu, “Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz sinema gösterimlerinde geçen dönem yüzlerce minik öğrenciyi sinemayla buluşturmuştuk. Bu hafta da ikinci dönemin startını verdik. Gezilerimize Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Camili’deki 3 okulumuzun özel eğitim sınıfı öğrencileri de katıldı. Yaklaşık 100 öğrencimiz sinemayla buluştu. İnşallah okullarımızdan gelen talep doğrultusunda gezilerimizi düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.