Büyükşehir Belediyesi Macera Park’ta bahar dönemi eğitimleri başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “250 öğrencimiz ile bahar dönemi eğitimlerimize başladık. 7 – 14 yaş arası katılımcılarımıza geleneksel okçuluk, tasarım, fotoğraf çekimi, spor tırmanışı, maket yapımı ve akıl oyunları branşlarında eğitimler sunuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta bahar dönemi eğitimleri başladı. Yoğun bir katılım ile eğitimler gerçekleştirdiklerini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Macera Park’ta bahar dönemi kurslarımıza hafta sonu itibariyle başladık. Eğitimlerimiz 5 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. İnşallah yeni dönemimiz öğrencilerimiz için oldukça faydalı olacak” ifadelerini kullandı.

250 Öğrenciye Eğitim
Yüce, “250 öğrencimiz ile bahar dönemi eğitimlerimize başladık. 7 – 14 yaş arası katılımcılarımıza geleneksel okçuluk, tasarım, fotoğraf çekimi, spor tırmanışı, maket yapımı ve akıl oyunları branşlarında eğitimler sunuyoruz. Eğlenmenin tadının çıkarılmasının yanında, grup içi aktivitelere uyumluluk sağlama, sosyal ilişkilerin gelişmesi, motivasyon ve kendine olan güven duygusunun artması gibi başlıklarda oldukça yararlı faaliyetler gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

77 Okul 3 Bin 850 Öğrenci
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de program yaptıklarını da belirten Davut Yüce, “Bildiğiniz üzere okullardan gelen talepler doğrultusunda binler misafir öğrencimizi de merkezimizde ağırlamıştık. Bu dönem için de yeni bir ziyaret takvimi hazırladık. İnşallah Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Arifiye ilçelerimizde bulunan 77 okuldan 3 bin 850 öğrencimizi Macera Park’ta ağırlamayı hedefliyoruz. Bahar döneminde maceraya katılmayan çocuk bırakmayacağız” diye konuştu.