Kimse Sokakta Kalmasın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sıcakların hızla düştüğü kış aylarında kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalarına başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi hemşerilerimize yönelik sosyal yardımlarımız ile toplumsal denge ve adaleti sağlamaya çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kış süresince hizmetteyiz
Yüce açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmaması için çalışmalarımızı başlattık. Büyükşehir Sosyal Hizmet ekiplerimiz düzenli olarak Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontrollerine devam ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ediyor. Bu şekilde sağlık, barınma, giyim, kişisel bakım ve yiyecek ihtiyacı olan mağdur vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Kış süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz”.

Herkese sorumluluk düşüyor
“Sosyal yardımlaşma konusunda herkese sorumluluklar düşüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespit edilmesinde tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 44 44 054, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız içinde 7 gün 24 saat hizmetteyiz. Bu kış da gönülleri birlikte ısıtalım istiyoruz. Tüm hemşerilerimizden bu konuda duyarlılık bekliyoruz” diye konuştu”.