Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Keresteciler Sanayi Sitesi sıcak asfaltla buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca yolu üzerinde bulunan Keresteciler Sanayi Sitesi’nde asfalt serim işlemlerini tamamladıklarını ifade eden Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, güzergahta yapılan çalışmaların bölge esnafına hayırlı olmasını temenni etti.

3 bin ton asfalt
Keresteciler Sanayi Sitesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Akbulut, “800 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olan güzergahımızda çalışmalarımızı başlatmıştık. 3 bin ton asfaltı güzergahla buluşturduk. Böylece sanayi sitemiz yenilenmiş yollarına kavuşarak daha temiz bir görünüme sahip oldu. Programımız dahilinde muhtelif alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.